onsdag 13 augusti 2008

Dags för vinteravstängning av mjukglassmaskinen

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och många skall stänga av sin mjukglassmaskin för säsongen. Tips hur man gör på bästa sätt finns på våra FAQ sidor http://www.alrp.se/start/faq_start.htm
Om något känns osäkert kan du ringa för support 040-321730.
fr.o.m nästa vecka är vi åter efter semestern fullbemannade på företaget. Jag har som vanligt jobbat hela sommaren och räknar tyvärr inte hinna med ngn semester i höst för vi planerar att flytta på företaget. Vi har vuxit ur lokalerna och letar nu efter ngt lämpligt på c:a 1000kvm. Tips mottages tacksamt.

Vi har fått in en stor sändning av begagnade mjukglassmaskiner av märket Carpigiani och Coldelite och inom kort kommer det fler Nissei maskiner. Håll ögonen öppna på våra begagnat sidor där vi kommer att lägga ut maskinerna eftrsom de blir färdiga för leverans.

Om espressomaskiner:
Håller på att planera för höstens försäljning av espressomaskiner och har bokat ett par annonser. Vi kommer att genomföra en inbyteskampanj vid inköp av Spinel Pinocchio espressomaskin, mer info kommer på på vår hemsida.

Kaffepods försäljningen har tagit bra fart och lovar gott inför den kommande vintersäsongen. Vårt stora sortiment börjar ge resultat och ligger inte länge hos oss innan de går ut till kund. Alltid färska mao. Nu stänger jag ner för dagen och ilar iväg till gymet. Försöker att träna 2-3 ggr i veckan.

Inga kommentarer: