onsdag 7 mars 2007

Våren är här

Nu startar vi upp säsongen i år. Vi på ALRP börjar få bråda dagar. Jag har tänkt att blogga här om lite som händer hos oss och som händer ute på fältet. Nyheter på G mm. Jag har just lagt årets första beställningar på mjuglassmaskiner och slushmaskiner. Nyheter för i år är vattenkyld slushmaskiner och den nya mjukglassmaskinen som jag kallar för Pastobib som vi kommer att få ett par ex av för att kunna testa dem ute på fältet.
Just nu har vi många begagnade mjukglassmaskiner men det går iväg maskiner varje dag. Jag försöker hinna med att uppdatera våra begagnade sidor så gott som dagligen. Våra säljare Ola och Yrje har förutom mig själv alltid tillgång till aktuell information.
Kaffeavdelningen rullar på vi har levererat ut ett antal av Rancilios Classe 8 maskiner och alla är nöjda och glada både kunder och vi själva.
Vi har tecknat avtal med kaffeleveranser i lite större omfattning av Gioias Gröna (60%) kaffe. Testa gärna en leverans.
Som vanligt har jag funderingar över hur vi skall förbättra vår service till våra egna kunder och till nya kunder som köpt maskiner på annat håll men behöver hjälp av våra duktiga tekniker. Eftersom det går åt mycket tid till dessa samtal som har jag funderingar på att införa ett betalnummer för supporten.
Vi har gjort en del förändringar för att gynna våra egna kunder (som köpt maskiner av oss) rabatter på arbetstid och reservdelar samt att vi alltid prioriterar egna kunder först och allra först de som tecknar serviceavtal med oss.
Dröj inte för länge med att boka tid för service/uppstart av din mjukglassmaskin denna säsong. Ring eller mejla oss senast två veckor i förväg innan planerad start.
Nog för idag.

Inga kommentarer: